Binnenkort in verkoop: het Plukveld

Begin 2022 gaat een nieuw woongebied in Zuidpolder in verkoop: Het Plukveld. Hier komen in totaal 51 woningen; een aantrekkelijke mix van (sociale) koop- en huurwoningen voor o.a. eenpersoonshuishoudens, starters en gezinnen. Ook komen er enkele twee-onder-één-kapwoningen. Het Plukveld ligt aan de Zuidersingel en wordt begrensd door de Schoutensingel, de Beukeboomstraat en het Van Wegenplantsoen.

Natuurlijk dorps en duurzaam wonen
De uitstraling en uitvoering van deze energiezuinige woningen sluit mooi aan bij de dorpse bouwstijl van Zuidpolder. Het Plukveld ligt aan de Zuidersingel en wordt begrensd door de Schoutensingel, de Beukeboomstraat en het Van Wegenplantsoen. In dit plantsoen kunnen kinderen heerlijk spelen, klimmen en klauteren. Ook is er een tuin waar kinderen en (groot)ouders fruit en bloemen kunnen plukken; vandaar de naam!

Verkoop en bouw
Binnenkort informeren wij u over de startdatum van de verkoop. In het tweede kwartaal van 2022 begint de bouw van het Plukveld. V.O.N-prijzen, afmetingen en toewijzingscriteria volgen op korte termijn. Volg ons via facebook of twitter voor het laatste nieuws.