13 juli 2023: start verkoop Lindetuin fase 2A

Goed nieuws! Van Wijnen start binnenkort met de verkoop van de eerste woningen van Lindetuin fase 2. De 21 aantrekkelijke en energiezuinige woningen van Lindetuin fase 2A gaan op 13 juli a.s. in verkoop en de 20 woningen van fase 2B volgen in september.

Neem vast een kijkje op de website voor een goed beeld van de 13 verschillende woningtypes in Lindetuin fase 2.

Verkoopinformatie en inschrijfformulier Lindetuin fase 2A
Vanaf 13 juli vind je op de website alle verkoopdocumentatie, prijslijsten en overige informatie van fase 2A. Voor een deel van de woningen gelden toewijzingscriteria, een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding. Deze informatie kun je downloaden via de website, evenals het inschrijfformulier. Geen haast: je kunt je inschrijfformulier voor fase 2A inleveren tot en met zondag 27 augustus a.s. Daarna volgt de toewijzing van de woningen. Neem voor vragen contact op met de makelaar.

Voor ieder wat wils
Het woningaanbod in fase 2A en 2B is heel gevarieerd.

  • In fase 2A vind je 21 woningen in 9 verschillende woningtypes, zoals fraaie twee-onder-een-kapwoningen in diverse maten en uitvoeringen, comfortabele levensloopbestendige woningen (‘comfort-woningen’) met een bad- en slaapkamer op de begane grond. De comfort-hoekwoningen zijn zelfs voorzien van een garage. Ook zijn er charmante hoek- en tussenwoningen in verschillende maten (L en XL) en uitvoeringen.
  • In fase 2B komen 20 woningen in 4 verschillende woningtypes: 6 rijwoningen, 2 hoekwoningen en 12 sociale koopwoningen uitgevoerd als beneden-/bovenwoningen

Informatieavond dinsdag 18 juli a.s.

Op de inloopavond in de Dijkzaal van het Huis van Eemnes heb je op 18 juli van 19.00-21.00 uur gelegenheid om al je vragen te stellen over wonen in Lindetuin fase 2. Je kunt dan de maquette en de woningimpressies op groot formaat bekijken en een brochure meenemen. Ook zijn er adviseurs aanwezig om financieringsvragen te beantwoorden.