Verkoop Lindetuin fase 2B start 21 september

Start verkoop
Op donderdag 21 september om 15:00 start Van Wijnen online de verkoop van Lindetuin fase 2B.

De woningen
In fase 2B vind je 20 woningen, waaronder bovenwoningen (ca. 48m²) met verdieping/zolder, benedenwoningen (ca. 58m²) met voor- en achtertuin en compacte tussenwoningen (ca. 89 m²) met 2 slaapkamers. Ook zijn er 2 royale hoekwoningen (ca. 123 m²) met 3 slaapkamers en een fijne tweede etage.

Prijsindicaties
4 benedenwoningen vanaf € 300.000 V.O.N.*
8 bovenwoningen vanaf € 210.000 V.O.N.*
8 rijwoningen vanaf € 385.000 V.O.N.*
*De vanaf prijzen zijn exclusief de kosten voor de energievoorziening. Deze kun je leasen of kopen, zie de separate prijslijst.

Informatie en inschrijven
Op 21 september kun je vanaf 15.00 uur vanaf de website alle verkoopinformatie downloaden, zoals verkooptekeningen, technische omschrijving en prijslijst, en op je gemak doornemen.

Je kunt inschrijven tot en met zondag 1 oktober via je persoonlijke account op de website. Je kunt alle bouwnummers opgeven waar je belangstelling voor hebt.

Toewijzingscriteria
Voor 18 van de 20 woningen gelden toewijzingscriteria, een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding. Ook deze voorwaarden kun je vanaf de start verkoop via de website downloaden.

Zelfbouwen

In Zuidpolder kunt u ook zélf uw huis ontwerpen en bouwen. In de verschillende deelgebieden zijn kavels voor zelfbouw.

Zelfbouwkavels aan de Blomsingel, fase 2
Nu gaan negen vrije kavels in de verkoop. Deze zelfbouwkavels (nr. 475 t/m 483) liggen aan de Blomsingel. Aan de rand van de wijk, met een tuin op het zuiden. De kavels zijn rustig en ruim gelegen. Met veel vrijheid om zelf een huis te bouwen. Bekijk hieronder de online brochure.

De inschrijfperiode voor de zelfbouwkavels aan de Blomsingel is inmiddels gesloten

 

Brochure zelfbouwkavels Blomsingel fase 2

Lees meer