Start verkoop Lindetuin fase 1

Maandag 15 mei om 15.00 uur start Heijmans met de online verkoop van 21 aantrekkelijke en energiezuinige woningen in fase 1 van het nieuwe woongebied Lindetuin. Je vindt alle verkoopdocumentatie, prijslijsten en overige informatie op de website. Voor een deel van de woningen gelden toewijzingscriteria, een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding. Deze informatie kun je downloaden via de website, evenals het inschrijfformulier. Geen haast: je kunt je inschrijfformulier inleveren tot 29 mei, 09:00 uur.

 

Woningen

Lindetuin fase 1 bestaat uit charmante rij- en hoekwoningen, comfortabele woningen met badkamer en slaapkamer op de begane grond en 1 fraaie, vrijstaande woning. De woningprijzen in fase 1 zijn vanaf € 383.000,- V.O.N. excl. het gasloos warmte- en energiesysteem. Je kunt kiezen of je dit wilt kopen of huren.

Informatieavond 22 mei a.s.

Op de inloopavond in de Dijkzaal van het Huis van Eemnes heb je van 19.00-21.00 uur gelegenheid om al je vragen te stellen over wonen in Lindetuin, fase 1. Ook kun je de maquette bekijken en een brochure meenemen.

Fase 2 van Lindetuin gaat rond de zomer in verkoop, met o.a. starterswoningen. De informatie hierover volgt in juni op de website.